Een goede beursstand: dit zijn de belangrijkste onderdelen

Een goede beursstand: dit zijn de belangrijkste onderdelen

Het lijkt zo simpel, op een beurs staan. Maar het is zonde van je tijd en geld om zonder goed plan mee te doen aan een beurs. Het eerste onderdeel van een plan voor een beurs? De beursstand natuurlijk! De volgende onderdelen zijn essentieel voor een goede beursstand.

Bijzondere en opvallende beursstand

Jouw bedrijf is niet het enige bedrijf op de beurs. Daarnaast ben je ook niet de enige die zijn uiterste best zal doen om op te vallen. Daarom is het enorm belangrijk om een bijzondere stand neer te zetten: een stand die opvalt tussen alle bedrijven die om de aandacht van de klant vechten. BOTER maakt bijzonder weet als geen ander hoe je opvalt tussen honderden bedrijven.

De juiste verlichting

En bijzondere stand is een mooi begin. Een goede stand heeft goede verlichting nodig. Wist je ook dat je specifieke producten of onderdelen van je beursstand extra onder de aandacht kunt brengen door de juiste verlichting te gebruiken? Met beurzen waar letterlijk honderden bedrijven staan, kan het lastig zijn om de aandacht van potentiële klanten vast te houden. Je wil dus dat hun blik meteen uitgaat naar de belangrijkste aspecten van jouw stand. Dit bereik je door jouw verlichting op een juiste manier in te zetten.

Blijf dicht bij de kern van het bedrijf

Je wil dat nieuwe klanten jou weten te vinden, dus wil je graag opvallen. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, om klanten aan te trekken die passen bij wat jij te bieden hebt. Dit doe je door dicht bij de kern van jouw bedrijf te blijven. Ook bij het vormgeven van jouw beursstand.

Functie is net zo belangrijk als vorm

Uiteindelijk is het doel van een beursstand natuurlijk om de aandacht van de klanten te trekken. Daarom moet een beursstand er niet alleen goed uitzien, maar moet hij ook functioneel zijn. Een goede beursstand nodigt uit tot interactie. Dit kan zijn door het aanbieden van een activiteit of een hapje en een drankje. De beursstand moet in ieder geval toegankelijk zijn, zodat de interactie met klanten gestimuleerd wordt.

Wil jij ook een goede beursstand?

Wil jij een verpletterende indruk achterlaten op jouw eerstvolgende beurs? Dan heb je een goede beursstand nodig. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, komt er nogal wat kijken bij een goede beursstand. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw ideale beursstand. Zien we je snel?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Andere van Boter

Reclame

Een reclamebericht komt zelden alleen. Als je promotie wilt maken, dan beschik je over verschillende middelen om je doel te bereiken. Daaruit maak je de beste keuze. Boter inspireert je met signing, belettering, drukwerk en textiel.

Interieur

Interieurbouw en standbouw zijn beide gebaseerd op een doordacht ontwerp. Het verschil? Bij standbouw is de toepassing ‘kort’, bij interieurbouw ‘langdurig’. Daarom moet je ook andere keuzes maken op het gebied van constructie en materiaal.

Workshops

Voorbereiding, deelname en follow-up: dat zijn de drie belangrijkste fases in jouw beursproject. Om maximaal rendement uit jouw inspanningen te halen geeft BOTER | maakt bijzonder over al deze thema’s een praktische workshop.

Adres
Boter Stand-decorbouw B.V.
Nijkamp 5
9461 HS Gieten
Netherlands 

NieuwsbriefBOTER | maakt bijzonder © 2019

Concept en ontwerp: Dagelyks Communicatie

Realisatie: BOTER | maakt bijzonder

Geplaatst in Geen categorie.