Werk

Een goede beursstand, dat ben jij op je best!

Wij zijn bijzonder trots op ons werk en laten het graag zien. Laat je echter niet verblinden door stands met bling-bling. Een stand moet het juiste antwoord zijn op jouw specifieke vraag.

Welke stand werkt voor mij?

Zoals je kunt verwachten is dat een bijzonder lastige vraag. Wij kunnen er een antwoord op geven wat te maken heeft met licht, glitter of kleur, of juist op een ingetogen wijze. Natuurlijk hangt dit af van het werk dat de stand voor jou moet verrichten. Ter illustratie laten we je graag de resultaten zien van ons harde werk.

werk-welkestand

Andere van Boter

Reclame

Een reclamebericht komt zelden alleen. Als je promotie wilt maken, dan beschik je over verschillende middelen om je doel te bereiken. Daaruit maak je de beste keuze. Boter inspireert je met signing, belettering, drukwerk en textiel.

Interieur

Interieurbouw en standbouw zijn beide gebaseerd op een doordacht ontwerp. Het verschil? Bij standbouw is de toepassing ‘kort’, bij interieurbouw ‘langdurig’. Daarom moet je ook andere keuzes maken op het gebied van constructie en materiaal.

Workshops

Voorbereiding, deelname en follow-up: dat zijn de drie belangrijkste fases in jouw beursproject. Om maximaal rendement uit jouw inspanningen te halen geeft BOTER | maakt bijzonder over al deze thema’s een praktische workshop.

Adres
Boter Stand-decorbouw B.V.
Nijkamp 5
9461 HS Gieten
Netherlands 

NieuwsbriefBOTER | maakt bijzonder © 2019

Concept en ontwerp: Dagelyks Communicatie

Realisatie: BOTER | maakt bijzonder