FAQ

FAQ

Wat kost het huren van een beursstand?
De prijs van een beursstand kan erg verschillen. Dit is niet alleen afhankelijk van uw wensen maar ook van de afmeting van de stand en de locatie van de beurs. Om u een goede indicatie te geven van de kosten nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact op voor het maken van een afspraak

Welke type bestanden kan ik bij jullie aanleveren?
Onze voorkeur gaat uit naar PDF-bestanden. Mocht dat niet lukken dan helpen we je graag.

Wat is (bestands)afloop?
Afloop is de ‘extra’ ruimte die we tijdens de productie of montage nodig hebben. Voor o.a. het bevestigen en het snijden. Kijk voor meer informatie bij de aanleverspecificaties.

Is de stand aan het einde van de beurs mijn eigendom?
In de meeste gevallen niet. Wij faciliteren uw stand. In principe huurt u alle elementen in de stand tenzij vooraf anders overeen gekomen. De stand is dus niet uw eigendom.

Kan ik de reclame uit mijn stand vaker gebruiken om kosten te drukken?
Sommige reclame-uitingen zijn een tweede keer te gebruiken. Denk hierbij aan Forex-panelen. Vaker dan twee keer is gezien de bevestiging niet mogelijk. Wel dient u dit voordat de stand gebouwd wordt aan te geven. Airtex, Gekkotex, wallcover en stickers zijn niet herbruikbaar.

Bouwen jullie ook in het buitenland?
BOTER maakt bijzonder is een internationaal standbouwbedrijf. Wij bouwen wereldwijd stands met onze eigen mensen. Op deze manier kunnen we de kwaliteit die u van ons gewend bent waarborgen.

Wat zijn jullie bedrijfsgegevens?
Onze handelsnaam is BOTER maakt bijzonder. Onze officiële bedrijfsnamen, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, is voor de standbouwafdeling: Boter Stand-decorbouw B.V. en voor de reclameafdeling: Boter Reclame B.V.

Boter Stand-decorbouw B.V.
KvK nummer:    04021406
BTW nummer: NL818599650B01
IBAN:                   NL91RABO0302955607
BIC:                      RABONL2U

Boter Reclame B.V.
KvK nummer:    04085886
BTW nummer:  NL818599650B01
IBAN:                   NL02RABO0321157222
BIC:                      RABONL2U

Andere van Boter

Reclame

Een reclamebericht komt zelden alleen. Als je promotie wilt maken, dan beschik je over verschillende middelen om je doel te bereiken. Daaruit maak je de beste keuze. Boter inspireert je met signing, belettering, drukwerk en textiel.

Interieur

Interieurbouw en standbouw zijn beide gebaseerd op een doordacht ontwerp. Het verschil? Bij standbouw is de toepassing ‘kort’, bij interieurbouw ‘langdurig’. Daarom moet je ook andere keuzes maken op het gebied van constructie en materiaal.

Workshops

Voorbereiding, deelname en follow-up: dat zijn de drie belangrijkste fases in jouw beursproject. Om maximaal rendement uit jouw inspanningen te halen geeft BOTER | maakt bijzonder over al deze thema’s een praktische workshop.

Adres
Boter Stand-decorbouw B.V.
Nijkamp 5
9461 HS Gieten
Netherlands 

NieuwsbriefBOTER | maakt bijzonder © 2019

Concept en ontwerp: Dagelyks Communicatie

Realisatie: BOTER | maakt bijzonder