Reclame

Reclame

Een beursdeelname is meer dan het bestellen van een stand. Voor een goed rendement heb je een gekwalificeerde standbemanning nodig. De stand is immers geen vervanging van je salesforce, maar een ondersteuning.

Gezien worden door krachtige reclame!

Reclame maken is gezien worden. Opvallen in de menigte. De reclamemakers van BOTER weten hoe uw organisatie zich kan onderscheiden van de rest. Ze zetten ideeën om in krachtige ontwerpen en promotionele producten. BOTER | maakt bijzonder.

Bijzondere reclame; net even anders

BOTER ontwerpt reclamematerialen en maakt reclameproducten voor elk budget. Wilt u van de daken schreeuwen dat u er bent? Of liever een subtiel concept dat zachtjes fluistert wat u voor uw klanten betekent? Niets is te gek en alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat uw reclame past bij de uitstraling van uw organisatie.

Heeft u zelf ideeën of laat u zich liever verrassen? Hoe dan ook: BOTER verzorgt uw reclame tot in de puntjes.

Goed en snel

BOTER ontwerpt voor en levert aan de kleine zelfstandige, mkb’ers en grote multinationals. Voor elk budget en in elke stijl. Of u nu een nieuwe auto wilt laten beletteren of simpelweg een paar visitekaartjes wilt bestellen. BOTER beschikt over een eigen machinepark en vele partners. Dat betekent dat uw bestelling snel geleverd wordt.

Reclame: signing, belettering, drukwerk

Afhankelijk van de boodschap, de gewenste uitstraling en het doel, kunt u kiezen voor:

  • Drukwerk
  • Belettering
  • Signing

Voor welke producten u ook kiest, de samenwerking met BOTER begint met een persoonlijk gesprek en goede koffie. Als alle wensen en eisen in kaart zijn gebracht, gaan de ontwerpers voor u aan de slag. BOTER maakt bijzonder en verrast graag. Maar u wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Daarom krijgt u vooraf altijd een ontwerp te zien.

Andere van Boter

Reclame

Een reclamebericht komt zelden alleen. Als je promotie wilt maken, dan beschik je over verschillende middelen om je doel te bereiken. Daaruit maak je de beste keuze. Boter inspireert je met signing, belettering, drukwerk en textiel.

Interieur

Interieurbouw en standbouw zijn beide gebaseerd op een doordacht ontwerp. Het verschil? Bij standbouw is de toepassing ‘kort’, bij interieurbouw ‘langdurig’. Daarom moet je ook andere keuzes maken op het gebied van constructie en materiaal.

Workshops

Voorbereiding, deelname en follow-up: dat zijn de drie belangrijkste fases in jouw beursproject. Om maximaal rendement uit jouw inspanningen te halen geeft BOTER | maakt bijzonder over al deze thema’s een praktische workshop.

Adres
Boter Stand-decorbouw B.V.
Nijkamp 5
9461 HS Gieten
Netherlands 

NieuwsbriefBOTER | maakt bijzonder © 2019

Concept en ontwerp: Dagelyks Communicatie

Realisatie: BOTER | maakt bijzonder