Team

Drentse keien, sterk als een hunebed

Een goed team bestaat uit leden die met elkaar kunnen lezen en schrijven. In ons geval betekent dat: collega’s die met elkaar kunnen ontwerpen en bouwen.

Je vaste aanspreekpunt

Onze mensen kennen elkaar door en door. Het zijn Drentse keien die samen een flinke last kunnen dragen. Harde werkers. Sterk in oplossingen. Zo dragen zij hun steentje bij:

Bijzondere bouwers

Onze adviseurs en projectleiders kunnen bouwen op een team van vakmensen die elke opdracht tot in de
puntjes verzorgen. Zij verrassen elkaar onderling met nieuwe oplossingen of de verbeterining van een bestaande
werkwijze. Samen timmeren zij aan uw succes!

Andere van Boter

Reclame

Een reclamebericht komt zelden alleen. Als je promotie wilt maken, dan beschik je over verschillende middelen om je doel te bereiken. Daaruit maak je de beste keuze. Boter inspireert je met signing, belettering, drukwerk en textiel.

Interieur

Interieurbouw en standbouw zijn beide gebaseerd op een doordacht ontwerp. Het verschil? Bij standbouw is de toepassing ‘kort’, bij interieurbouw ‘langdurig’. Daarom moet je ook andere keuzes maken op het gebied van constructie en materiaal.

Workshops

Voorbereiding, deelname en follow-up: dat zijn de drie belangrijkste fases in jouw beursproject. Om maximaal rendement uit jouw inspanningen te halen geeft BOTER | maakt bijzonder over al deze thema’s een praktische workshop.

Adres
Boter Stand-decorbouw B.V.
Nijkamp 5
9461 HS Gieten
Netherlands 

NieuwsbriefBOTER | maakt bijzonder © 2019

Concept en ontwerp: Dagelyks Communicatie

Realisatie: BOTER | maakt bijzonder