Over BOTER

Passie voor mensen en vierkante meters

Iedere beursstand heeft beperkingen. Het is de kunst daar slim gebruik van te maken. Dat doen we dan ook graag. Bij BOTER | maakt bijzonder hebben we passie voor mensen en vierkante meters.

Boter is een familienaam

Boter is een metonymische familienaam, waarvan er in Nederland naar schatting zo’n 120 mensen hem dragen. Oorspronkelijk is het een bijnaam voor een zuivelboer of een koopman in zuivelproducten. Hij is te vergelijken met de naam Brood voor een bakker of Hamer voor een timmerman. Deze familienamen verwijzen naar een product, werktuig of attribuut dat kenmerkend is voor de beroepsuitoefening.
overboter-familienaam

Van toen naar nu

BOTER | maakt bijzonder bestaat ruim veertig jaar. Ooit begonnen we als etaleerbedrijf, waarna de creativiteit leidde tot standontwerp en later ook standbouw. BOTER houd zich inmiddels bezig met diverse takken van professie: standbouw, interieurbouw en reclame. Van alles proberen wij iets extra’s of iets bijzonders te maken; vandaar de naam BOTER | maakt bijzonder.

Gebruik is beter dan bezit

Een veelvoorkomend misverstand binnen de standbouw is te denken dat een stand jouw eigendom is. In principe faciliteert een standbouwer enkel jouw deelname aan een beurs. Het bezit van een gehele stand is daarnaast vaak een belasting: je krijgt ongewild en onbedoeld logistieke vraagstukken cadeau en bovendien is iedere beursdeelname anders. De afmetingen van je standplaats, positie op de beursvloer en de aanbieding voor de klant kunnen telkens verschillen. Vandaar dat een professionele standbouwer je beursdeelname faciliteert en de elementen voor je opslaat, om ze eventueel later opnieuw te gebruiken: dat is duurzame standbouw met een groot gebruiksgemak!

Andere van Boter

Reclame

Een reclamebericht komt zelden alleen. Als je promotie wilt maken, dan beschik je over verschillende middelen om je doel te bereiken. Daaruit maak je de beste keuze. Boter inspireert je met signing, belettering, drukwerk en textiel.

Interieur

Interieurbouw en standbouw zijn beide gebaseerd op een doordacht ontwerp. Het verschil? Bij standbouw is de toepassing ‘kort’, bij interieurbouw ‘langdurig’. Daarom moet je ook andere keuzes maken op het gebied van constructie en materiaal.

Workshops

Voorbereiding, deelname en follow-up: dat zijn de drie belangrijkste fases in jouw beursproject. Om maximaal rendement uit jouw inspanningen te halen geeft BOTER | maakt bijzonder over al deze thema’s een praktische workshop.

Adres
Boter Stand-decorbouw B.V.
Nijkamp 5
9461 HS Gieten
Netherlands 

NieuwsbriefBOTER | maakt bijzonder © 2019

Concept en ontwerp: Dagelyks Communicatie

Realisatie: BOTER | maakt bijzonder