Beursstand

Een bijzondere beursstand bestellen. Zo eenvoudig als vinkjes zetten.

Een bijzondere beursstand uitkiezen: zo eenvoudig als vinkjes zetten. Ga je deelnemen aan een beurs? Dan zit je vast vol vragen. Je kunt daarbij makkelijk het overzicht kwijtraken. Het stappenplan en de checklist van BOTER kunnen je daarbij helpen. Dat maakt de voorbereiding op een beurs zo simpel als het afvinken van een lijstje. Echt.

Exclusief

Bij het ontwerpen van een stand beginnen we blanco, door goed te luisteren naar jouw wensen. Door het stellen van de juiste vragen krijgen we al snel een beeld van de stand die er gaat komen.

Wil je voorbeelden zien van stands die bij jou zouden kunnen passen? Beantwoord dan vijf vragen en ontdek de beste soorten stands voor jou!

Modulair

Een modulair gebouwde stand bestaat uit elementen die al klaar zijn. Door de elementen op de juiste wijze samen te voegen ontstaat een origineel resultaat. Voor een kleine prijs krijg je een grote impact.

Wil je voorbeelden van eerder gebouwde modulaire stands? Klik hier!

Andere van Boter

Reclame

Een reclamebericht komt zelden alleen. Als je promotie wilt maken, dan beschik je over verschillende middelen om je doel te bereiken. Daaruit maak je de beste keuze. Boter inspireert je met signing, belettering, drukwerk en textiel.

Interieur

Interieurbouw en standbouw zijn beide gebaseerd op een doordacht ontwerp. Het verschil? Bij standbouw is de toepassing ‘kort’, bij interieurbouw ‘langdurig’. Daarom moet je ook andere keuzes maken op het gebied van constructie en materiaal.

Workshops

Voorbereiding, deelname en follow-up: dat zijn de drie belangrijkste fases in jouw beursproject. Om maximaal rendement uit jouw inspanningen te halen geeft BOTER | maakt bijzonder over al deze thema’s een praktische workshop.

Adres
Boter Stand-decorbouw B.V.
Nijkamp 5
9461 HS Gieten
Netherlands 

NieuwsbriefBOTER | maakt bijzonder © 2019

Concept en ontwerp: Dagelyks Communicatie

Realisatie: BOTER | maakt bijzonder