Beursstand Empack Mechelen 2019

Sta jij straks met je bedrijf op Empack 2019 in Mechelen?

Sta jij straks met je bedrijf op de Empack 2019 in Mechelen?

Heb jij je beursstand voor de Empack in Mechelen al geregeld? Bij BOTER | maakt bijzonder zorgen we dat je dit hele traject probleemloos doorloopt. Hoewel het makkelijk lijkt om op de beurs te staan, weten wij maar al te goed dat het zonde van je tijd en geld is om zonder goed plan deel te nemen aan een beurs. Heb je je beursstand voor de Empack dus nog niet geregeld? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dan weet je zeker dat je beursstand op tijd klaar is.

Hieronder geven we je graag een aantal tips voor een goede beursstand die je niet over het hoofd mag zien:

Trek aandacht met je beursstand
De Empack is een populaire beurs op het gebied van verpakkingen en jouw bedrijf is dus zeker niet het enige bedrijf die daar staat. Iedereen zal proberen op te vallen. Daarom is het voor jouw bedrijf ook enorm belangrijk om een opvallende, aandachttrekkende stand neer te zetten. BOTER | maakt bijzonder weet als geen ander hoe je opvalt tussen al die andere bedrijven. Wij helpen je hier graag mee!

Verlicht je beursstand goed
Hoewel een opvallende stand een goed begin is, kan het lastig zijn om de aandacht van beursgangers in de stand vast te houden. Met goede verlichting kun je de aandacht naar de juiste aspecten van je beursstand brengen, zoals producten of een tafel waar met potentiële klanten in gesprek kan worden gegaan. Een stand die aandacht moet trekken heeft om deze reden aansluitende verlichting nodig.

Communiceer je bedrijf duidelijk
Het aantrekken van nieuwe klanten kan een goede reden zijn om op de beurs te gaan staan. Het is belangrijk om klanten aan te trekken die ook echt passen bij wat jij aanbiedt. Daarom is het van belang dat je de kern van je bedrijf duidelijk communiceert. Niet alleen als je praat met potentiële klanten, maar ook bij de vormgeving van jouw beursstand. Je beursstand geeft aan velen immers een eerste indruk!

Nodig uit tot interactie
Een mooie beursstand trekt de aandacht, maar een functionele beursstand houdt de bezoekers vast. Een goede beursstand heeft een mooie vormgeving én nodigt uit tot interactie. Je kunt potentiële klanten uitnodigen tot interactie door het aanbieden van een hapje en een drankje of door een activiteit. De eerste stap is dat een beursstand toegankelijk is, zodat beursgangers zich op hun gemak voelen en de interactie aangaan.

Wil jij ook een goede beursstand?
Wil jij een geweldige indruk achterlaten bij potentiële klanten op de Empack beurs in Mechelen? Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is een goede beursstand heel belangrijk en komt er nogal wat kijken bij het verwerkelijken van zo’n stand. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw ideale beursstand.

Geplaatst in Geen categorie.