Van ROOI Group beursstand

Van ROOI Group – Anuga Keulen

Van ROOI Group gaat de lucht in

Tijdens de Anuga beurs in Keulen was de Van ROOI Group wederom met een stand te bewonderen. De sfeer van de stand van vorig jaar is intact gehouden, maar de stand biedt veel mogelijkheden de doordachte aanpak. Benieuwd hoe deze stand van Van ROOI Group tot stand is gekomen? Lees hier meer!

Een extra verdieping

Twee jaar geleden is deze stand voor Van ROOI Group al ontworpen. Dit jaar was de stand wederom gelijk, door het hergebruiken van een hoop onderdelen. Er is gebruikgemaakt van dezelfde vloer: duurzame standbouw dus! De stand kwam tot stand door het beperkt aantal zitplekken; een extra verdieping was de oplossing! Op deze manier zijn er meer zitplekken en mogelijkheden gecreëerd. 

 

Van ROOI Group beursstand

Plek voor iedereen in de stand

Van ROOI Group wilde door middel van de stand de ruimte hebben om veel bestaande relaties te ontmoeten. Door de extra zitplekken die zijn gecreëerd, is er plek voor iedereen. Op de bovenverdieping is er genoeg zitruimte gecreëerd om rustig gesprekken te kunnen voeren met klanten. Beneden in de stand stond een demobar en een bar voor de gasten. Een bar is laagdrempelig voor mensen waardoor ze makkelijk even bij je langs lopen. Door iets te drinken aan te bieden of iets tentoon te stellen op de bar blijven de mensen langer hangen. Het zorgt voor een gezellige en informele sfeer!

Anuga; een indrukwekkende foodbeurs

In 2017 trok deze beurs maar liefst 7.405 deelnemende bedrijven en 165.000 bezoekers: de Anuga beurs in Keulen. Dé grootste foodbeurs ter wereld, hier moet je zijn als ondernemer! Met 200 exposerende bedrijven is Nederland goed vertegenwoordigd. Door dit grote aantal deelnemers kan je dus niet achterblijven met je stand. Van ROOI Group had dan ook een ijzersterke stand. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je advies hoe BOTER | maakt bijzonder jouw beursstand in een ogenblik kan omtoveren naar een opvallende en moderne stand? Neem dan contact op! 

Geplaatst in .