Vijf manieren om jouw stand bijzonder te maken

Vijf manieren om jouw stand bijzonder te maken

Vijf manieren om jouw stand bijzonder te maken

Tegenwoordig is het niet meer genoeg om in je stand alleen je product te tonen. Het draait om zien en gezien worden. Als standhouder wil je natuurlijk de aandacht trekken van zo veel mogelijk bezoekers. Hoe valt jouw stand nou op tussen al die anderen? We geven je graag een aantal inspirerende ideeën om jouw stand aantrekkelijker te maken!

Beleving en interactie

Een speelse toevoeging aan jouw stand is de interactieve vloer. Deze vloer bevat bewegingssensoren waardoor het reageert op de beweging van bezoekers. Zo kun je potentiële klanten in jouw stand bijvoorbeeld een digitaal potje voetbal laten spelen of kun je jouw logo op een bijzondere manier tentoonstellen. Daarnaast is het niet alleen een leuke toevoeging, het biedt ook een praktische oplossing. Met deze vloer kun je namelijk gemakkelijk alle snoeren en kabels verbergen. De interactieve vloer brengt jouw stand en hiermee de boodschap die jij wil overbrengen tot leven.

Toon je product of dienst met visuals

Het tonen van bedrijfsfoto’s, video’s en sfeerbeelden wordt mogelijk gemaakt door de technologie van de videowall. Hiermee kun je je product, dienst en bedrijf visueel zichtbaar maken. Het is een echte blikvanger en het biedt verschillende mogelijkheden, omdat de beelden los van elkaar of als een geheel op de schermen getoond kunnen worden. Als dat geen blikvanger is, dan weten wij het ook niet! 

Prikkel bezoekers met geur

Naast de zichtbare onderdelen van de stand, kun je ook inspelen op andere zintuigen van bezoekers. Één van de mogelijkheden op dit gebied is het plaatsen van geurmachines. Met het verspreiden van een geur die past bij jouw product of dienst, trek je de neuzen van bezoekers letterlijk en figuurlijk jouw kant op. De juiste geur voor jouw stand roept een bepaald gevoel op, wat het net even dat extraatje kan zijn om een klant te overtuigen.

Houd het informeel

Ondanks dat het gebruiken van allerlei technologische toevoegingen aan je stand bij deze tijd hoort, wordt sfeer ook als belangrijke factor gezien. De bezoeker wil gezelligheid en het face-to-face gesprek aangaan. Juist omdat alles tegenwoordig draait om technologie, hebben mensen de behoefte om hier even niet mee geconfronteerd te worden. Dit kun je bijvoorbeeld creëren door planten of een knusse zithoek toe te voegen, wat voor een huiselijke sfeer zorgt. Denk dus niet alleen aan de online connectie, maar neem ook het offline aspect mee in je stand door het creëren van een huiselijke sfeer.

Kortom, er zijn veel creatieve en innovatieve mogelijkheden om jouw stand bijzonder te maken. BOTER biedt hierbij de oplossing. Wil je weten wat wij jou kunnen bieden? Neem dan contact met ons op via onze website.

Andere van Boter

Reclame

Een reclamebericht komt zelden alleen. Als je promotie wilt maken, dan beschik je over verschillende middelen om je doel te bereiken. Daaruit maak je de beste keuze. Boter inspireert je met signing, belettering, drukwerk en textiel.

Interieur

Interieurbouw en standbouw zijn beide gebaseerd op een doordacht ontwerp. Het verschil? Bij standbouw is de toepassing ‘kort’, bij interieurbouw ‘langdurig’. Daarom moet je ook andere keuzes maken op het gebied van constructie en materiaal.

Workshops

Voorbereiding, deelname en follow-up: dat zijn de drie belangrijkste fases in jouw beursproject. Om maximaal rendement uit jouw inspanningen te halen geeft BOTER | maakt bijzonder over al deze thema’s een praktische workshop.

Adres
Boter Stand-decorbouw B.V.
Nijkamp 5
9461 HS Gieten
Netherlands 

NieuwsbriefBOTER | maakt bijzonder © 2019

Concept en ontwerp: Dagelyks Communicatie

Realisatie: BOTER | maakt bijzonder

Geplaatst in Geen categorie.