Warsteiner-beursstand

Warsteiner – Horecava 2020

Voor Warsteiner stond de Horecava 2020 in het teken van goud! De volledig goudkleurige stand sprong er meteen uit in tegenstelling tot alle andere stands. Ben je benieuwd hoe en waarom wij dit gerealiseerd hebben? Lees dan verder. 

Over de Horecava

De Horecava is het trefpunt voor horeca professionals. De RAI Amsterdam was van 13 t/m 16 januari de locatie voor deze grote beurs. Vier dagen lang stond deze plek bomvol met diverse foodservice partijen, innovatieve start-ups en interessante sprekers. De ideale beurs om toekomstige gasten nog beter te bedienen en de laatste trends en ontwikkelingen te tonen.

Warsteiner; één van de grootste familiebrouwerijen in Duitsland

De Warsteiner brouwerij, opgericht in 1753, is uitgegroeid tot één van de grootste familiebrouwerijen in Duitsland. Bierliefhebbers wereldwijd laten genieten van de beste bieren die de Duitse biercultuur te bieden heeft, dat is waar Warsteiner voor gaat. 

Warsteiner-beursstand-2Goud bier

Dit jaar wilde Warsteiner eens iets totaal anders. Het doel van de stand was het beeld veranderen van hoe Nederlanders naar Duits bier kijken. Nederlanders denken bij Duits bier vaak aan feesten. Bij Warsteiner moet men denken aan goud: serieus en goed bier. 

Om dit voor elkaar te krijgen werd de stand grotendeels ontworpen in het goud door ontwerpbureau Activation Heroes. Vervolgens vertaalden wij dit ontwerp naar de standbouw en uitvoering. De zijkanten werden zwart, zodat het goud er nog meer uit knalde. Niet alleen de decorstukken, maar ook de bar, legplanken, bierglazen, meubels en het kunstgras werden bedekt met een laag goud.

 

Een tour door de biergarten van Warsteiner

De biergarten bestond uit wanden met legplanken waar bierglazen op stonden. Omdat alles goud moest zijn en je zo min mogelijk naden wilt zien, gebruikten we geen airtex, maar bouwden en spoten we alles apart. De stand had uiteraard een bar waar bezoekers het bier konden proeven. Door de zwarte delen aan de zijkanten, waar tevens plek was om te borrelen aan de statafels, was de bar niet te missen.

Wil je meer informatie over onze stands of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! 

Geplaatst in .