Kaas-Pack Holland beursstand

Kaas-Pack Holland – Anuga Keulen

Een frisse en natuurlijke beursstand voor Kaas-Pack Holland 

Tijdens de Anuga beurs in Keulen besloten Kaas-Pack Holland en BOTER wederom samen te werken voor de beursstand. De basis van de stand is intact gehouden, maar met een paar aanpassingen oogt de stand een stuk warmer. Benieuwd hoe deze stand van Kaas-Pack Holland tot stand is gekomen? Lees hier meer!

Anuga; dé foodbeurs waar je moet zijn als ondernemer!

De grootste foodbeurs ter wereld viert dit jaar haar 100-jarige jublieum; de Anuga beurs! De cijfers liegen er niet om, in 2017 trok de beurs maar liefst 7.405 deelnemende bedrijven en 165.000 bezoekers. Als ondernemer mag je deze beurs dus niet missen! Met meer dan 200 exposerende bedrijven is Nederland goed vertegenwoordigd. Een ijzersterke stand ontbrak dan ook niet voor Kaas-Pack Holland. 

 

Kaas-Pack Holland beursstand

Fris met een natuurlijk karakter

Kaas-Pack Holland is al een aantal jaren klant bij ons. Ze verpakken én produceren kaas. Het concept van de stand is dan ook al een paar jaar nagenoeg gelijk, maar er worden constant veranderingen in aangebracht. Dit is een goede manier om een stand actueel en aantrekkelijk te houden, zonder steeds een volledig nieuw ontwerp te maken. 

Dit jaar zijn massieve balken van Douglas hout geplaatst. Deze dienen als scheidingswanden en creëren een natuurlijk karakter. Voor het beeldscherm waar de bedrijfsfilm op wordt gepromoot, is een nisje gemaakt. De houten blokken komen ook hier weer terug. Ze hebben een schuine voorkant omdat er voorgaande jaren koffiekopjes op werden gezet. Op deze manier wordt dat voorkomen. Ideaal!

Hoog in de lucht

Kaas-Pack Holland wilde hun volumes laten zien door hun verpakkingsdozen op een speciale manier ten toon te stellen. Omdat het een vrij rommelig geheel werd door ze in de stand te plaatsen, gingen we de lucht in.Door de dozen hangend aan het plafond te plaatsen, viel dit van veraf al op: een echte eyecatcher! 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je advies hoe BOTER | maakt bijzonder jouw beursstand in een ogenblik kan omtoveren naar een opvallende en moderne stand? Neem dan contact op! 

Geplaatst in .