De Graaf Bakeries beursstand

De Graaf Bakeries – Anuga Keulen

Een ambachtelijk moderne stand voor De Graaf Bakeries

Tijdens de Anuga beurs in Keulen besloten we de beursstand van De Graaf Bakeries een upgrade te geven. De basis van de stand is intact gehouden, maar met een paar aanpassingen oogde de stand een stuk moderner. Benieuwd hoe we dit deden? Lees hier meer!

Anuga; grootste foodbeurs ter wereld

De Anuga beurs is de grootste foodbeurs ter wereld én viert dit jaar haar 100-jarige jubileum! De cijfers van de vorige editie in Keulen zijn indrukwekkend. In 2017 trok de beurs maar liefst 7.405 deelnemende bedrijven en 165.000 bezoekers. De plek waar je moet zijn als ondernemer! Nederland is met meer dan 200 exposerende bedrijven goed vertegenwoordigd. Door het grote aantal deelnemers was het dus extra belangrijk om met een ijzersterke stand voor de dag te komen. En dat deed De Graaf Bakeries.

 

De Graaf Bakeries beursstand

Ambachtelijke sfeer met een moderne twist

De stand van De Graaf Bakeries had een ambachtelijke uitstraling maar hij mocht ten opzichte van vorig jaar iets meer opvallen. We hebben gebruikgemaakt van witte elementen die opvallen. Er is een witte loungebank in geplaatst, een hangend wit blok en de houten stoelen zijn ook vervangen door witte stoelen. Hierdoor valt de stand meer op en oogt het geheel moderner. In combinatie met de ambachtelijke elementen zoals het hout en de ovens, is de ambachtelijke sfeer wel behouden. 

Nog meer opvallende elementen

De merkwand met het logo en de tekst ‘We love cookies’ is gemaakt van echte koeken(!). Een ander opvallend element uit de stand van De Graaf Bakeries zijn de tafels die wij op maat hebben gemaakt. De tafels hebben een glazen tafelblad met daaronder een vitrine waarin verschillende lekkernijen liggen. Op deze manier wordt het uitgebreide assortiment op een originele manier tentoongesteld. 


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je advies hoe BOTER | maakt bijzonder jouw beursstand in een ogenblik kan omtoveren naar een opvallende en moderne stand? Neem dan contact op! 

Geplaatst in .