Kind-jugend-beurs

Heb jij je beursstand voor de Kind & Jugend beurs al geregeld?

Heb jij je beursstand voor de Kind & Jugend beurs al geregeld?

Heb jij je beursstand voor de Kind & Jugend beurs al geregeld?  Bij BOTER | maakt bijzonder ontzorgen we je in het gehele traject. Het lijkt namelijk zo simpel, op een beurs staan. Maar het is zonde van je tijd en geld om zonder goed plan deel te nemen aan een beurs. Heb je je beursstand voor de Kind & Jugend dus nog niet geregeld? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dan weet je zeker dat je beursstand op tijd klaar is.

Hieronder geven we je graag een aantal essentiële tips voor een goede beursstand

Bijzondere en opvallende beursstand

Jouw bedrijf is niet het enige bedrijf op de Kind & Jugend beurs. Daarnaast ben je ook niet de enige die zijn uiterste best zal doen om op te vallen. Daarom is het enorm belangrijk om een bijzondere stand neer te zetten: een stand die opvalt tussen alle bedrijven die om de aandacht van de klant vechten. BOTER | maakt bijzonder weet als geen ander hoe je opvalt tussen honderden bedrijven.

De juiste verlichting

Een bijzondere stand is een mooi begin. Een goede stand heeft goede verlichting nodig. Wist je ook dat je specifieke producten of onderdelen van je beursstand extra onder de aandacht kunt brengen door de juiste verlichting te gebruiken? Met beurzen waar letterlijk honderden bedrijven staan, kan het lastig zijn om de aandacht van potentiële klanten vast te houden. Je wil dus dat hun blik meteen uitgaat naar de belangrijkste aspecten van jouw stand. Dit bereik je door jouw verlichting op een juiste manier in te zetten.

Blijf dicht bij de kern van het bedrijf

Je wilt dat nieuwe klanten jou weten te vinden, dus wil je graag opvallen. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, om klanten aan te trekken die passen bij wat jij te bieden hebt. Dit doe je door dicht bij de kern van jouw bedrijf te blijven. Ook bij het vormgeven van jouw beursstand.

Functie is net zo belangrijk als vorm

Een beursstand moet er niet alleen goed uitzien, maar moet hij ook functioneel zijn. Een goede beursstand nodigt uit tot interactie. Dit kan zijn door het aanbieden van een activiteit of een hapje en een drankje. De beursstand moet in ieder geval toegankelijk zijn, zodat de interactie met klanten gestimuleerd wordt.

Wil jij ook een goede beursstand?

Wil jij een verpletterende indruk achterlaten op de Kind & Jugend beurs? Dan heb je een goede beursstand nodig. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, komt er nogal wat kijken bij een goede beursstand. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw ideale beursstand.

Geplaatst in Geen categorie.